Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

21 bin maske teslim edildi...

Maskeler Dernek Başkanı Kılıç'a teslim edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Kaymakamlığı tarafından mahalle halkına dağıtılmak üzere hazırlanan 1. Etap maskeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’a İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş tarafından teslim edildi. 21 bin adet maskeyi teslim alan Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, maskelerin temininde desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na teşekkür etti. 

Ereğli’ de Köy muhtarlarına yapılan maske desteğinin tamamlanmasının ardından mahallelerde yaşayan vatandaşlara dağıtılmak üzere İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan 21 bin adet maske Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’a İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş tarafından kapalı spor salonunda teslim edildi.

2 ayrı etapta dağıtılacak maskeler, ilk olarak Göktepe, Kıyıcak, Hamzafakıllı, Topçalı, Bölücek, Dağlar, Kışla, Elmatepe, Kavaklık, Belen ve Yeni Belen mahalle muhtarlarına teslim edilmek üzere yola çıktı.

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, 2 ayrı etapta dağıtılacak olan maskelerin birinci etabının 11 mahalle muhtarına teslim edileceğini söyledi.  

Desteklerinden dolayı Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na teşekkür eden Kılıç “Ereğli Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu’nun desteği ve katkıları ile daha önce köy muhtarlarımıza köy halkımıza dağıtılmak üzere ve Belde muhtarlarımıza da mahalle halkına dağıtmak üzere maskelerimizi teslim etmiştik. Bugün de burada yine Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu’nun destekleri ile 21 bin adet maskemizi ilk etapta 11 mahalle muhtarımıza vatandaşlarımıza destek vermek adına teslim aldık. Birkaç gün içinde de ikinci etap maskelerimizi teslim alarak diğer mahalle muhtarlarımıza teslim edeceğiz. Allah devletimize zeval vermesin. Başta Ereğli Kaymakamımız sayın İsmail Çorumluoğlu ve İlçe Spor müdürü Serkan Keleş olmak üzere emeği geçen herkese Muhtarlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Eregli halkı 4 Yıl Önce

Muhtarlar aldıkları maskeleri dagıtmıyorlar

Daha Fazla Haber
Genel
109 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1507 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI