Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

”ŞEHRİMİZİN YOĞUN GÜNDEMİNİ GÖRÜŞECEĞİZ”

”ŞEHRİMİZİN YOĞUN GÜNDEMİNİ GÖRÜŞECEĞİZ”

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Pulat'ı ziyaret etti. Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol,” Tabi takdir edersiniz ki yaklaşık iki üç aydır bir salgından sonra yine normale döndük. Bu kapsamda da diğer partilerimizin il başkanlarını ziyaret ediyoruz. Tabi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımızı kongresinden sonra kendisini ziyaret etmemiştik, hayırlı olsuna gelmemiştik. Hem hayırlı olsun hem de Zonguldak gündemi ile ilgili bazı gündem maddeleri nde istişare yapmamız gereken hususlar var. Bu nedenle kendilerini ziyaret ettik Zonguldakın gündemi çok yoğun" dedi. 
 

BURAK EROL: VALİLER AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPMALI YENİ GELECEK VALİDEN BEKLENTİMİZ BUDUR.. 
Vali Erdoğan Bektaş’ın merkezi alınmasını değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, ” tabi siz basın ve sporda takip ettiğim gibi Ahmet Çınar Bey de kısa bir zaman ilimizde görev yaptı ve çok kısa bir zaman görevi yapınca da şehri tanımadan Zonguldakın görünen kısmı altında görünmeyen de yaklaşık 3000 kilometrelik bir yer var. O yüzden Zonguldak zor bir vilayet, gelecek valimize Allah kolaylık versin, acele etmesin isteğimiz budur. Zonguldak öyle hemen kısa sürede tanınacak bir yer değil sindire sindire Zonguldak'ın siyasileri bürokrasisi ticaret erbabıyla zaman içerisinde öyle ki İktidarlı bir şekilde tanışırsa az konuşup çok düşünürse valilerimiz güzel hizmet eder bürokratların görevi az konuşup çok düşünmek çok icraattır biz bürokrasiden bunu bekleriz" dedi.  
 

MURAT PULAT: ŞEHRİMİZİN YOĞUN GÜNDEMİNİ GÖRÜŞECEĞİZ 
CHP İl Başkanı Murat Pulat,” Bu nazik ziyaret için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin de ülkemizin de gündemi yoğun. Şehrimizin gündemi ile ilgili istişarelerde bulunacağız.”"dedi. 

MURAT PULAT: VALİLERİN KISA SÜREDE GÖREV YAPMASI BAŞARI GETİRMİYOR..
 Vali Erdoğan Bektaş'ın Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkeze alınmasını değerlendiren Cumhuriyet Halk Parti İl Başkanı Murat Pulat, "Valilerin kısa dönemde görev yapması başarı getirmiyor. Kısa süreli görev yapılır sebebiyle projeler tam olarak gerçek değişmiyor. Daha uzun görev yapmalılar" ifadesini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
147 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI