Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

O ZANLI TUTUKLANDI

Karadeniz Ereğli'de babası ve amcasını öldüren Ersin Aydoğan’ı sahilde vurarak öldüren zanlı Devrim K, adliyeye çıkartıldı. Devrim K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY

Karadeniz Ereğli'de 16 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen bar cinayetinde Atakan ve Atalay kardeşleri öldüren Ersin Aydoğan, ilçe merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Ersin Aydoğan’ı vuran kişinin ise 2012 yılında silahlı saldırıda hayatını kaybeden Atakan Keleş’in oğlu Devrim K. olduğu öğrenildi.

2012 yılında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana gelen bar cinayetinde bar sahibi Ersin Aydoğan ile Ağabeyi Hüseyin Aydoğan, Atakan ve Atalay Keleş kardeşleri vurarak öldürmüştü. 22 yıl 1 ay hapse çarptırılan ve 8 yıldır cezaevinde olan ve son af kanunu ile cezaevinden çıkan Ersin Aydoğan, sahil bandında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

İddiaya göre Atakan Keleş’in oğlu ve Atalay Keleş’in yeğeni Devrim Keleş, sahil bandında karşılaştığı Ersin Aydoğan ile tartıştığı ve Ersin Aydoğan’ı iki el ateş ederek öldürdü. Ersin Aydoğan kafasından aldığı kurşun ile olay yerinde hayatını kaybetti. Devrim Keleş ise elindeki silah ile olay yerinden uzaklaşırken, polise silahı ile birlikte teslim oldu. Devrim K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
120 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
172 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI