Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TEKİN "OTOPARKLARLA İLGİLİ OLARAK GENİŞ ÇAPLI BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ"

Alaplı Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis toplantısı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıda, Ücretli otopark alanlarının belirlenmesi maddesi ile ilgi olarak konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ‘Otopark yerlerinin belirlenmesi ile ilgili olarak Meclis üyelerimizle birlikte geniş çaplı bir çalışma yapacağız’ dedi
PTT yokuşunda evleri olan vatandaşlardan otopark ücreti alınmayacağını belirten Tekin, “Otopark yerlerini belirlenmesi ile ilgili olarak Belediye olarak Meclis üyelerimizle birlikte geniş çaplı bir çalışma yapıyoruz. PTT yokuşundaki park alanlarında o bölgede oturan vatandaşlarımızı kesinlikle mağdur etmeyeceğiz. Kendilerinden araçlarının plakalarını istedik. Herhangi bir ücret alınmayacak. Ayrıca çarşı içinde esnaflarımızdan vatandaşlarımızın alışveriş yapabilmeleri için 15 dakikka bekleme izni zaten vardı. Bununla ilgi yeni alanlar oluşturacağız. Konuyla ilgili Kaymakamımız ve İlçe Trafik komisyonu ile ilgi toplantımız olacak. Alaplı Sahil Park’ta büyük bir otopark alanımız var. Orada sürücülerden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Araçlarını oraya park ederek çarşı merkezine yürüyerek gelebilir ve alışverişlerini yapabilirler. Karşıyaka mahallesinde ise hatalı parklanma konusunda çok büyük sıkıntımız var.Bunla ilgi arkadaşlarımız bir çalışma yapıyor. Otopark konusu sadece Alaplı’nın sıkıntısı değil, bugün bütün il ve ilçelerde aynı sıkıntılar yaşanıyor. Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte değerlendirme bir çalışma yaparak bu konuyu çözüme kavuşturmak istiyoruz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
116 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
165 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
618 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
822 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
919 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI