Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

PROJELER ONAYLANDI

Park alanları ile ilgili projeler onaylandı

gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Yeni siteler Mahallesi, dev Türk Bayrağının olduğu 5 bin metre kare alana Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yüzde 95 hibe desteği ile park alanı yapılacağını bildirdi.

Çimenoğlu, yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 2 dosya proje sunduklarını bu 2 projede onaylandığını söyledi.
Alaplı&[#]8217;ya çok büyük bir park alanı kazandıracaklarını ifade eden Çimenoğlu, şunları söyledi:
&[#]8220;Bizim Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verdiğimiz 2 projemiz vardı. Bunlardan ilki Yeni Siteler mahallesinde dev Türk Bayrağının olduğu 5 bin metre kare alana park alanı yapılması projesiydi.Bakanlık 150 İlçe Belediyenin bu tür projelerine onay verdi. Onay verilen İlçelerden bir tanesi de Alaplı oldu. Yüzde 95 Bakanlık hibe desteği, yüzde 5&[#]8242;ide Belediye katkısıyla 5 bin metre kare alana içinde çocuk parkı,oturma gurupları ve spor alanlarını yer alacağı sosyal tesis yapılacak. 15 Ocak tarihinde İller Bankasında ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacak.Bir diğer projemiz olan Çevre Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünün çevre ile ilgi şartlı bağışları var. Gecen yıl o şartlı bağışlardan Belediye olarak konteyner almıştık. Bu senede yol süpürme aracı için başvuru yapmıştık. Çevre Bakanlığından Belediyemize 100 bin TL&[#]8217;lik şartlı bağış çıkmış.Bu 2 projede de Zonguldak Milletvekilimiz Ercan Candan&[#]8217;ın çok büyük emekleri vardır. Milletvekilimizin takibiyle bu projeler onaylandı. Kendilerine Alaplı halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum.&[#]8221;

Yeni Siteler Sakinleri ise,  Yeni Siteler Mahallesine büyük bir park alanı yapılacak olmazı  mahalle sakinleri olarak son derece mutlu olduk. Bir an önce bitirilmesini bekliyoruz.&[#]8221; dediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
551 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1493 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI