Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YİNE BİRİNCİ KASIMLI

gundemeregli.com-Alaplı Kasımlı İlk ve Orta Okulu krosta il birinciliklerini kaptırmadı. Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkeklerde Zonguldak il birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Okullar arası Kros Müsabakaları İl  elemeleri 08 Ocak 2014 tarihinde Zonguldak Fener parkurunda yapıldı.

Ereğli,Alaplı,Çaycuma,Devrek,Gökçebey,Zonguldak Merkezden her kategoride ilk iki dereceye giren takımlarının katıldığı koşularda Kasımlı Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı “İl Birincisi”,Yıldız Erkekler Takımı “İl Birincisi” olarak her iki kategorinin birinciliğini yine göğüslediler.

Zonguldak İlini Şubat ayında yapılacak  Türkiye Şampiyonası Bölge Birinciliği için temsil etme hakkı kazandılar. Her iki kategoride de İl Birincisi olan takımlarımızın Birincilik kupaları ve öğrencilerin bireysel derce madalyaları Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Kemal Köksal Stadyumunda müsabakalar sonrası  yapılan törende verildi.

Okul Müdürü Erdal Yılmaz hedeflerinin Şubat ayında bölgede yapılacak olan grup birinciliği yarışlarında derece elde ederek Türkiye şampiyonasında koşmak olduğunu belirtti.Yıllardır büyük özveri ile okulumuzun bütün sportif faaliyetlerinde özellikle kros branşında büyük özveri ve emekle çalışan,hazırlık sürecinde yaşanan olumsuzlukların üstesinden gelerek okulumuza başarılar kazandıran  Bahattin DUMAN’a ,bu yıl okulumuzda göreve başlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Yahya YOL’a,müsabakalara hazırlık sürecinde desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize teşekkür ederim. Sevgili öğrencilerimizi tebrik ederek bölge yarışlarında başarılar dilerim dedi.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
630 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI