Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TERSHANELERDE İNCELEME!

Ereğli'de bulunan tershanelerde inceleme başlatılıyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) üst düzey yetkilileri tarafından, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu bulunan tersaneler bölgesinde incelemeler yapılacak.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, ilçedeki tersanelerin iş yoğunluğu ve istihdam açısından eski hareketli günlerine dönmesi için girişimlerini sürdürüyor. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcılarının, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret ettikleri belirtilen açıklamada, Genel Müdür Bilgin’in ilçeye geleceği açıklandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“16.06.2021 Çarşamba günü Milletvekillerimizin girişimleriyle, İlçe Başkan Yardımcılarımız Mustafa Kalkan ve Necati Akdeniz, Ustaoğlu Tersanesi sahibi Hamdi Ustaoğlu ve Koordinatör Avni Biçer ile birlikte; Filyos Limanı’ndaki TPAO tesislerinde Genel Müdür Melih Han Bilgin ziyaret edilmiştir. Ziyarette, TPAO’nun ihtiyacı olan ekipmanların ilçemizdeki tersanelerde yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ereğli’deki tersanelerin, TPAO’nun ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip olduğu Bilgin ve ekibine aktarılmıştır. İlçemize davet edilen Genel Müdürümüz de önümüzdeki aylardan itibaren ihtiyaçlarının Ereğli’den karşılanabileceği, bu konuda gereken çalışmaların yapılacağı ve tersanecilerin buna hazırlıklı olmaları yönünde düşüncelerini beyan etmiştir. Bilgin, önümüzdeki günlerde ilçemize gelerek tersanelerimizi yerinde görüp, inceleyecektir. Bu gelişmenin başta tersanecilerimiz olmak üzere, ilçemiz açısından olumlu sonuçlanacağına inanıyoruz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI