Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ESNAF ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 35 İNDİRİM YAPILACAK

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Gelgeç´in kazanması halinde üyelerin özel hastanelerden yüzde 30 indirimli yararlanacağını açıklaması üzerine Başkan Kocaman kendisinin kazanması halinde yüzde 35 indirim sağlnacağı vaadinde bulundu.

gundemeregli.com-Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, özel bir hastane ile anlaşma sağlanarak oda üyelerine yönelik yüzde 35 indirim sağlanacağını söyledi.
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman bir basın toplantısı düzenleyerek 2 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde oda başkanlığına aday olduğunu belirtirken yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerini tanıttı. Kdz Ereğli’de özel bir hastanede ile üyelere yüzde 35 indirimli sağlık hizmeti verilmesi için protokol yaptıklarını açıklayan Kocaman, “ Oda olarak üyelerimize yönelik özel bir hastane ile protokol anlaşması yaptık. Üyelerimiz 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren bu hizmetten yararlanacaklardır. Bunu yanı sıra oda olarak çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Otoyol yapımıyla ilçenin girişinin kapanması sorununun çözümlenmesi, kapalı Pazaryeri’nin ilçe merkezine geri getirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. dedi.
Önümüzdeki günlerde ilçe merkez ve çevre köylerde esnaf ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Kocaman’ın yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor: Cihat Çevik, Sefa Çakır, Halit Uysal, Halil Arıkan, Savaş Karaca, Sinan Durmuş, Denetim Kurulu da Ali Yorulmaz, Erdal Turgut ve Kenan Ercan.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI