Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

30 DAKİKA SÜREN OPERASYONLA HAYATA TUTUNDU

gundemeregli.com-Bartın’da kalp krizi geçiren 28 yaşındaki Sercan İnce’nin pıhtıyla tamamen tıkanan ana damarlar ameliyata gerek kalmadan Karabük Özel Medikar Hastanesinde stent ve pıhtı emici cihazla yarım saat süren bir işlemle açıldı.
Daha önce kalp hastalığı olmayan ve sigara içmediği belirtilen Sercan İnce (28) ani kalp krizi ile Bartın’dan Karabük’te bulunan Özel Medikar Hastanesine sevk edildi.
Hastaneye ulaştırılan İnce’nin ilk muayenesini yapan Kardiyoloji Bölümü Uzm. Dr Cihan Şengül ve Uzm. Dr. Murat Erden tarafından yapılan koroner anjiografi de ana damarının pıhtıyla tamamen tıkandığı saptadı.
Normalde tedavisi yalnızca açık kalp ameliyatı ile yapılabilen damar açma Medikar Hastanesinin olanakları kullanılarak anjiografi ekibinin ameliyata gerek olmadan stent ve pıhtı emici cihazla yarım saat süren bir işlemle tedavisi başarı ile yapıldı.
Uzm. Dr Cihan Şengül “ Günümüzde kalp krizleri için herhangi bir yaş sınırı ne yazık ki kalmamış olup, özellikle sigara içen ve ailesinde erken yaşta kalp hastalığı öyküsü bulunan kişilerin, rutin kontrollerini aksatmamaları ve göğüs ağrılarını çok önemsemeleri gerekmektedir” diyerek kalp krizine karşı uyardı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI