Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

UÇAR ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar açıklamalarında, “Her seçim döneminde bazı kesimler kendilerini kamuoyunda güçlü göstermek adına, sempatizanlarına güçlü görünmek adına çeşitli yöntemler denerler. Bunlardan biride anketlerdir. MHP tarafından açıklanan ankete denebilecek tek şey aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş sözüdür” dedi.
Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar açıklamasında şunları söyledi:
“Her seçim dönemi öncesinde adaylara güç ve destek vermek için bu ve buna benzer anketler yapılıyor. Geçmişte de yapıldı şimdide yapılıyor. Yapılan anketlerin sanal bir anket olduğuna inanıyorum. Ulusal bazda yapılan anketleri bizde zaman zaman yaptırıyoruz ve bunu sadece seçim dönemlerinde değil her zaman yaptırıyoruz. Bu anket için denebilecek tek şey aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bu anket açıklamasının siyasi etiğe uymadığını düşünüyorum. İktidar partisinin 1 aylık dönem içerisinde bu kadar değişik rakamlara gelmesinin mümkün değildir. Bunu kime sorsanız bilir. Bu açıklamaları çok dikkate almıyorum. Biz işimize bakıyoruz. Seçim çalışmalarımıza başladık, Şuanda çalışmalara konsantre olduk. Bu tip laflar umurumuzda değil.”
“CHP ile MHP BİRLİKTE HAREKET EDİYOR”
Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar “MHP ve ?CHP?ittifakının olduğunu söylemiştim. Sadece Zonguldak’ta değil. Her yerde bu böyledir. Ayrıca bizim trenimizden inenleri de hemen kapmaya başladılar. Aday bile bulamıyorlar. Aday bulamadıkları yerlerde bizim üyemiz olan arkadaşları aday gösteriyorlar. Bizden menfaat çıkar gibi beklenti içerisinde olanlar, koltuk sevdalısı olanlar bu partiler tarafından kapışılıyor. 1980 yılı ihtilali öncesinde birbirlerine kurşun sıkanlar, çok farklı kulvarlarda olanlar bugün el ele tutuşuyorlar. Amaç Ak Parti’yi düşürmek. Burada artık ne dava kaldı ne siyaset Hiçbir şey kalmadı. Yeter ki biz AK Parti’li belediyeleri alalım diyorlar. Amaç hizmet ve ülke sevdası değil, koltuk ve Ak parti’yi alt etme sevdasıdır” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
630 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI