Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN...

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, seçim bürosu açılışında Zonguldak’ı nasıl yaşanabilir hale getireceğini mahalleliye anlattı.
Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş Rat Mahallesi son durakta Ak Parti seçim bürosu açılışında mahalleliye seslendi. Zonguldak’ı yaşanılabilir bir hale getireceklerini ifade eden Bektaş, şunları söyledi:
“Zonguldak’ta yaşayan vatandaşların şehirlerinin gelişmesini istiyorsa bana oy vermelidir. Kozlu’da yeni istihdam alanları yarattık. Oralarda yüzlerce sigortalı insan çalışıyor. Kozlu’da benim kadar sevilen bir belediye başkanı olmadı. Ama benim kadar eleştirilen bir belediye başkanı da olmadı. Yatarsanız eleştirilmezsiniz. Bizler icraat yaptık eleştirildik. Biz bu memlekete hizmet için geldik. Karalamak isteyen bu memlekette tarihe gömülmüştür. Ben bu işe oy almak yada makam ve koltuk için talip değilim. Biz artık bu şehrin kaderini değiştirmek için çalışıyoruz. Bu seçim Ali Bektaş’ın değil, bu seçim Zonguldak’ın kader seçimidir. Yaşanabilir şehir yaratamazsanız burada kimseyi tutamazsınız. Yaşanabilir bir şehir yaratırsanız, insanlar burada kaynakta yaratır. Buraya da yerleşir.”
Açılıştan sonra Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geçerek başkan Ahmet Bayrak ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Bektaş derneklerin önemine değindi. Bektaş şu şekilde konuştu: “Mükelleften sonra Zonguldak insanının tüfeklerle ocaklara sokuldu. O zaman maden Türkiye sanayisi için olmazsa olmazlar arsındaydı. Bu şehre Türkiye’nin dört bir yanından insanlar geldi madenlerde çalışmak için. Hemşeriler derneği dostlukları unutmamak için, atalarını topraklarını unutmamak için kurulmuştur. Geçmişini unutan adam geleceğe hazırlanamaz. Bu tür dernek ve cemiyetler toplumu birbirine kenetleyen ve tutkallayan derneklerdir. O yüzden bizler elimizden geleni yapmalıyız bu memlekette birbirine ihtiyacı olmayan kimse yoktur. Her insan yalnızlığın içinde elini omuza atacak bir dost arar. O dost bu şekilde cemiyer ve derneklerde ise o derneklerin her zaman yaşaması gerekir. Bizlerin bu şekilde oluşan tüm derneklerimize desteğimiz her zaman devam edecektir. Beni bu şekilde sıcak karşıladıkları için de Allah razı olsun diyorum.”
Daha sonra konuşan Zonguldak Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak Ali Bektaş’ın ziyareti için çok teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
149 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI