Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TÜRK METAL&8217;DEN ÖRNEK BİRLİKTELİK

gundemeregli.com-Türk Metal çatısı altında sağlanan oluşum sayesinde Erdemir çalışanı kadınlar ile işçi eşlerinin, sosyal aktivitelerde ve yardımlarda bulunmaları adına güzel birliktelikler oluşturulmaya devam ediyor.

Erdemir&[#]8217;de Çalışan Kadınlar ve İşçi Eşleri Komisyonu&[#]8217;nca düzenlenen Dayanışma Kahvaltısı&[#]8217;nda, yaklaşık 600 kişinin bulunduğu kahvaltıda konuşan Komisyon Başkanı Saniye Odabaş, Türk Metal çatısı altında sağlanan oluşum sayesinde Erdemir çalışanı kadınlar ile işçi eşlerinin, sosyal aktivitelerde ve yardımlarda bulunmaları adına güzel bir birliktelik oluşturdukları söyledi.

Bayan Odabaş, &[#]8220;üyelerimizle birlikte sağladığımız bu birlikteliğin her aşamasına gösterdikleri ilgi ve bulundukları ortamlarda sergiledikleri coşku ve heyecan artarak büyümektedir.&[#]8221; Şeklinde konuştu.

----Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi üyeler aileleriyle bir araya geldi. Türk Metal Sendikası tarafında yaptırılan Gülüç&[#]8217;teki Büyük Anadolu Otel&[#]8217;de 22 Şubat 2014&[#]8242;de düzenlenen kahvaltıya, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, aynı zamanda komisyon Başkanı eşi Saniye Odabaş, sendika şube yönetim kurulu üyeleri iş yeri temsilcileri eşleriyle katılırken, seçim çalışmaları dolayısıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal eşi Sevim Uysal ve aynı partiden Belediye Meclis üyesi Erdemir emeklisi Ayhan Atay da eşi ile birlikte kahvaltıya katıldı.

Yaklaşık 600 kişinin bulunduğu kahvaltıda konuşan Komisyon Başkanı Saniye Odabaş, Türk Metal çatısı altında sağlanan oluşum sayesinde Erdemir çalışanı kadınlar ile işçi eşlerinin, sosyal aktivitelerde ve yardımlarda bulunmaları adına güzel bir birliktelik oluşturdukları söyledi.

Bayan Odabaş, &[#]8220;üyelerimizle birlikte sağladığımız bu birlikteliğin her aşamasına gösterdikleri ilgi ve bulundukları ortamlarda sergiledikleri coşku ve heyecan artarak büyümektedir. Bu doğrultuda gösterdiğiniz dayanışma örneği son derece memnunluk vericidir. Hepinize teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü dolayısıyla, 7 Mart tarihinde yine bayanlar olarak bir araya geleceğimiz eğlenceli etkinlik düzenlemeyi planladık&[#]8221; dedi.

Bayan Odabaş&[#]8217;ın, &[#]8220;aynı gün çocuklarımıza ise eşlerimiz bakacak&[#]8221; ifadesi salonda bulunanlardan alkış aldı.

Bu arada kahvaltıya katılan AK Parti Ereğli, Belediye Başkan Adayı Opç Drç Hüseyin Uysal da, yaptığı kısa konuşmada, kendisine gösterilen yoğun ilgiden son derece memnunluk duyduğunu belirtti. Uysal kahvaltı sırasında masaları gezerek ailelerle selamlaştı, birlik ve berberlik içinde Ereğli&[#]8217;nin daha iyi yerlere gelmesi için çaba göstereceklerini söyledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
112 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
163 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI