Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AKÇAKOCA HAMSİ FESTİVALİ!

Akçakoca Belediyesi, ilki 2019’da düzenlenen ve pandemi dolayısıyla bir yıl ara verilen Hamsi Festivali’nin 2.’sini   12 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi.

Karadeniz’in sevilen ismi Ekin Uzunlar’ın konser verdiği  etkinlikte Karadeniz Ereğli’de çeşitli yerlerde sahne alan ve büyük beğeni toplayan  Böceeeek Grubu da birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.2.Akçakoca Geleneksel Hamsi Festivali, Çuhallı Çarşısı’nda 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi. Karadeniz Ereğli’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Böceeeek Grubu’nun da sahne alacağı Hamsi Festivali saat 14.00’da başladı.

Vatandaşların hem hamsiye hem de eğlenceye doyduğu festivalde Karadeniz müziğinin son dönemde yükselen yıldızı olan Ekin Uzunlar ve Karadeniz Ereğli’de adından söz ettiren Böceeeek Grubu sahne aldı.  Halk oyunu gösterilerinin de olacağı festivalde katılımcılara hamsi ekmek de ikram edildi

2.Akçakoca Geleneksel Hamsi Festivali, 12 Aralık Pazar günü Çuhallı Çarşısı’nda başlayacak. Konuşmaların ardından folklör gösterileri yapılacak ve hamsi ekmek ikramları gerçekleştirilecek. Saat 15.00’de Böceeeek Grubu ve 16.00’da Ekin Uzunlar sahne aldı.

Akçakoca Belediyesi, ilki 2019’da düzenlenen ve pandemi dolayısıyla bir yıl ara verilen Hamsi Festivali’nin 2.’sinin 12 Aralık Pazar günü gerçekleştirileceğini açıkladı. Karadeniz’in sevilen ismi Ekin Uzunlar’ın konser verdiği  etkinlikte Karadeniz Ereğli’de çeşitli yerlerde sahne alan ve büyük beğeni alan Böceeeek Grubu da birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek festivale  renk kattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
616 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
820 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1509 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
917 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI