Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖĞRETMEN OKULUNUN KURULUŞU KUTLANIYOR

gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde, öğretmen okullarının kuruluşunun 166&[#]8217;cı yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Alaplı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ercan Acar, Öğretmen Lisesi Kültür Merkezi&[#]8217;ndeki etkinlikte yaptığı konuşmada, öğretmen okullarının kuruluşunun 166&[#]8242;cı yıl dönümünü kutlamanın sevinci ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Son dönemde yapılan iyileştirmelerle öğretmenin rolü değiştirilerek daha etkin bir hale getirildiğini belirten  Acar,  &[#]8220;Eğitim öğretimin lokomotifi konumunda olan öğretmen, bu sistemin en önemli unsurudur. Eğitim sisteminde son dönemde yapılan iyileştirmelerle öğretmenin rolü değiştirilerek daha etkin bir hale getirilmiştir. Yeni öğretmen rolü sürekli araştıran yenilikçi ve yönlendirendir. Öğretmen yeni eğitim anlayışını anahtarı olarak öğrenciye öğrenmenin yollarını bulup sunan rehberdir. Öğrencilere bütün kapıları açacak olan odur. Bu sebeple de öğretmene yapılacak yatırım en iyi yatırımdır.&[#]8221; dedi. Düzenlenen bilgi, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Etkinliğe, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, BEÜ Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr Rıfkı Henden, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI