Çeber, Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Çeber, Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Çeber, Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Karabük Valisi Kemal Çeber, Ovacık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ovacık Spor Lisesinde, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu ve Belediye Başkanı Zafer Küpler tarafından karşılanan Çeber, okulu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Geleceğe dönük planları hakkında öğrencilerle sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar dileyen Çeber, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi, taleplerini ve isteklerini dinledi.

Kıbrıs Barış Harekatına katılan Kıbrıs gazileri Nurettin Orhan, Sabahattin Orhan ve Süleyman Süzeyi de ziyaret eden Çeber, bir süre sohbet ettiği gazilere sağlıklı uzun ömürler diledi.

Vali Çeber, Ovacık ilçe ziyaretinde eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahinin Ekincik köyünde ikamet eden anne ve babası Ünzile ve Abdullah Şahini de ziyaret etti.

Ovacık Kamp Eğitim Merkezinde de incelemelerde bulunan Çebere, Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Galip Sökmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse eşlik etti.

- İl encümen toplantısı

Karabük İl Encümen toplantısı Vali Kemal Çeber başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Çeberin yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis üyeleri arasından encümen üyeliğine seçilen Hasan Yıldırım ve Ergün Özgün ile birim amirleri arasından görevlendirilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İsmail Aydın ve Destek Hizmetleri Müdürü İrfan Baylan katıldı.

İl Encümen toplantısı daha önce belirlenen gündem maddelerinin görüşülerek istişarelerde bulunulmasının ardından sona erdi.

- Lise öğrencilerine eğitim

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Bilim ve Sanat Akademisi tarafından lise öğrencilerine yönelik eğitim programı, Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile başladı.

Eğitimde konuşan Safranbolu Bilim ve Sanat Akademisi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mesut Doğan, programın amacının lise düzeyinde eğitim gören öğrencilere eleştirel bakış açısı kazandırmak, öğrencilerin bilimsel yeterliliklerini arttırmak, estetik yönlerini geliştirmek ve geleceğe hazır hale gelmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Şubat ayında üniversite öğrencileri için başlatılan projenin, lise öğrencileri için de hayata geçirildiğini ifade eden Doğan, lise öğrencileri için hazırlanan eğitim programlarında öğrencilere liderlik eğitimi, zaman yönetimi, problem çözme teknikleri, eleştirel düşünme, kritik analitik düşünme, enerji vizyonu, görsel medya, medya okuryazarlığı, sosyal medya okuryazarlığı eğitimi gibi konuların tercihe sunulduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER