FETÖ´nün ´kadınlar imamı´ saklandığı kömürlükte yakalandı

FETÖ´nün ´kadınlar imamı´ saklandığı kömürlükte yakalandı

FETÖ´nün ´kadınlar imamı´ saklandığı kömürlükte yakalandı
Zonguldak merkezli 5 ilde FETÖ soruşturması kapsamında 13 şüpheli gözaltına alındı. Karabükte ise kadınlar imamı S.B., eve gelen polisleri görünce saklandığı kömürlükte yakalandı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Zonguldak merkezli 5 ilde FETÖ/PDYye yönelik eş zamanlı baskın düzenlendi. Zonguldak merkezli başlatılan İstanbul, Ankara, Karabük ve Kocaeli illerinde dün sabah 07.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. FETÖ/PDY terör örgütünün üst düzey yapılanmasına yönelik operasyonda Zonguldakın Kdz. Ereğli ilçesinde FETÖnün doktorlardan sorumlu imamı, kadınlardan sorumlu imamı, mühendislerden sorumlu imamı ve mütevelli heyetinden olmak üzere 5 şüpheli, İstanbulda 4 şüpheli, Ankarada 2 şüpheli, Kocaeli ve Karabükte 1er şüpheli olmak üzere toplamda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Öte yandan, Karabükte yakalanan ve kadınlar imamı olduğu öğrenilen S.B. ise polisleri görünce kömürlüğe saklanmış vaziyette yakalandı. S.B.nin evinde yakalandığı, kardeşinin de FETÖden ihraç edilen memur olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER