Hesabından dava arkadaşları ve millete seslenen Vergili

- "Millet iradesi dışındaki güçlere boyun eğenler, bu milleti temsil edemez."

Hesabından dava arkadaşları ve millete seslenen Vergili

KARABÜK - Karabük Belediye Başkanı MHPli Rafet Vergili, eski TBMM Başkan Vekilli ve eski İçişleri Bakanı Meral Akşenerin 28 Şubat sürecinde tehditlere boyun eğdiğini ve postmodern darbecilerden şikayetçi olmadığını iddia ederek, Mi̇llet i̇radesi̇ dışındaki̇ güçlere boyun eğenler bu mi̇lleti̇ temsi̇l edemez. dedi.

Vergili, sosyal medya hesabından, Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 28 Şubat davasının 73. duruşmasına ait, dönemin İçişleri Bakanı Meral Akşenerin ifade tutanaklarını yayınladı ve şikayetçi değilim sözünün üstünü çizdi.

Hesabından dava arkadaşları ve millete seslenen Vergili, ifade tutunaklarının altına şunları yazdı:

Son dönemde camiamızda ve ülkemizde bir oyun oynanıyor. Birileri, ülkücü hareketin liderliğine, ülkenin yönetimine talip olduğunu söylüyor. Herkes şunu bilmelidir ki mi̇llet i̇radesi̇ dışındaki̇ güçlere boyun eğenler bu mi̇lleti̇ temsi̇l edemezler. Milletin verdiği yetki ile devletimizin koltuklarında otururken, bir takım güçlerin tehdit ve hakaretine maruz kalırken sessiz kalanlar, milletin bakanına hakaret edenlerden bağımsız yargı huzurunda şikayetçi olamayanlar, kısacası kendi̇ haklarını bi̇le savunamayanlar, bu milletin haklarını savunamazlar. Soruyorum sizlere, tehditlere boyun eğenler, postmodern darbecilerden şikayetçi olamayanlar mı bu davanın ve milletin haklarını savunacaklar?

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şahin bilgiç
Şahin bilgiç - 6 yıl Önce

Sahin. Bilgiç doğruya boynumuzegiktir

TARİHÇİ
TARİHÇİ - 6 yıl Önce

Sayın Başkan 28şubatçıların emniyet müdürünü görevden alan akşener,askerin valileri brifinge çağırdığında valilere yazılı talimat gönderip katılanı hemen görevden alırım diyen akşener siz neredeydiniz o zaman ne içiyorsanız söyleyin bizde içelim geçmiş dertlerimizi unutalım

SIRADAKİ HABER