Kapısına çocuklar eli boş dönmesin diye şeker astı

- Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir üniversite öğrencisi, bayram süresince gündüz evde olmadığı için evin kapısına çocuklar eli boş dönmesin diye şeker ve çikolata astı

Kapısına çocuklar eli boş dönmesin diye şeker astı

KARABÜK - Karabükün Safranbolu ilçesinde Kurban Bayramı süresince bir kafede çalışan Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencisi 22 yaşındaki Derya Arslan, bayramlaşmaya gelen çocuklar eli boş dönmesin diye evlerinin kapısına şeker ve çikolata yapıştırıp, Mutlu bayramlar yazdı.

KBÜ Safranbolu Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi okuyan Arslan, Kurban Bayramında ailesinin köydeki yakınlarının yanına gitmesi üzerine yalnız kaldı.

Bayram süresince çalışan Arslan, bayramlaşma için eve gelen çocukların eli boş geriye dönmemesi için ilginç bir yöntem buldu.

Arslan, 4 katlı apartmanın 2nci katındaki evlerinin kapısına şeker ve çikolata yapıştırıp, kapıya Mutlu bayramlar yazdı.

Bayram süresince Arslan ailesinin evine gelen ve zile basıp kapıyı açan olmayan evin kapısından şekerleri alarak ayrıldı.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin bayram süresince çalıştığını söyledi.

Evden sabah erken saatte çıktığını ve eve geç geldiğini ifade eden Arslan, Evde olamayacağım için çocuklar mutlu olsun diye böyle bir şey yapmak istedim. İnternette böyle bir şeyin yapıldığını görünce esinlendim. Bu tür güzellikler çoğalsın diye ben de yapmak istedim. Her akşam evime geldiğimde şeker ve çikolataların bittiğini görünce daha çok mutlu oldum. Bittikçe, azaldıkça tekrar tekrar yeniledim. diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 14:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mukemmelmiş
Mukemmelmiş - 7 yıl Önce

Helal olsun mukemmelmiş

SIRADAKİ HABER