Karabük Adiyesi'ne erişilebilirlik belgesi

Karabük Adiyesi'ne erişilebilirlik belgesi

Karabük Adiyesi'ne erişilebilirlik belgesi

 

KARABÜK - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Karabükte engelli vatandaşların kamu ve özel sektör hizmetlerine erişebilirliklerinin arttırılması amacıyla başlatılan proje kapsamında Karabük Adliyesine Erişebilirlik Belgesi verildi.

Engelli vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarında daha rahat ulaşımı ve hizmet alabilmelerine yönelik müdürlük bünyesinde oluşturulan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından, kamu binaları ve şehir için ulaşım araçlarında yapılan incelemelerin ardından Karabük Adliyesine belge verilmesi kararı alındı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Elif Ünsal ve Erişilebilirlik Komisyon üyeleri tarafından Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca makamında ziyaret edildi.

Erişilebilirlik Belgesi, Sökmen tarafından Ağcaya veridi.

Sökmen, burada yaptığı konuşmada, Kamu kullanımına açık tüm binalarda ve ulaşım hizmetlerinde erişilebilirlik tedbirlerinin alınması, yalnızca engelliler için değil, yaşlı, hamile, çocuk ve tüm vatandaşlarımız için büyük önem taşıyan bir gerekliliktir. Ben göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Başsavcımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER