KARABÜK BELEDİYESİ KARDEMİR'E SAVAŞ AÇTI!

KARABÜK BELEDİYESİ KARDEMİR'E SAVAŞ AÇTI!

KARABÜK BELEDİYESİ KARDEMİR'E SAVAŞ AÇTI!

Karabük Belediyesi, 5. Kule Asansörün temelini Karabük Mahallesi’nde düzenlenen tören ile attı.

Temel atma törenine, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yanı sıra, Karabük İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Tören öncesi bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili;

“Bu mahallemiz ile ilgili en büyük problemlerden birisi Demir Çelik konusudur. Demir Çelik’in şuanda en fazla zarar verdiği yer Karabük Mahallesidir. Biz her zaman Demir Çelik’in gelişmesini ve büyümesini isteriz. Ama Demir Çelik büyürken Karabük ile de entegre olmasını bilmelidir. Biz bu güne kadar Demir Çelik’ten hiç bir talepte bulunmadık.

Demir Çelik’te biz talepte bulunmadıkça sürekli olarak duyarsız kaldı. Biz göreve gelmeden önce Demir Çelik Karabük Mahallesi’nin yanında bir bina inşaatına başlamış. Karabük Belediyesi de ne yapılacağını bilmeden ruhsat vermiş. Ama “sen şehrin ortasında skal kır” da dememiş. Demir Çelik hala buraya 1938 senesinin sistemiyle cüruf döküyor, bütün mahalleyi rezil ediyor. İddialı konuşuyorum Karabük’te kanserden ölen vatandaşlarımız en fazla Karabük Mahallesindendir.

Bende Karabük Mahallesi’nde kanserden ölen vatandaşlarımızın bedellerini Demir Çelik’e ödeteceğim. Ayrıca buradaki skal kırma tesislerinin faaliyetini durduracağım. Çevre Müdürlüğü de görevini yapacak. Savcılık burası ile ilgili soru sorduğu zaman Çevre Müdürlüğü kaçamak cevap vermeyecek. Benim Karabük’te hiç kimseye boynum eğri değil. Hiç kimsenin kapısına gitmedim. Benim vazifem yalnız sizlere hizmet etmektir. Demir Çelik şunu bilsin. Karabük Belediyesi’nin kesinlikle ekonomik bir problemi yoktur. Biz eğer bir bedel istersek Karabüklüler için isteriz.” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER