Karabük Belediyesinden Bülten

Karabük Belediyesinden Bülten

Karabük Belediyesinden Bülten

KARABÜK - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, asfalt çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, bozuk yol bırakmamak için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Çalışmaların 5 bin Evler Mahallesinde devam ettiğini ifade eden Vergili, Her geçen gün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme ve yaşam kalitesini arttırma gayreti içerisindeyiz. Asfalt çalışmaları kapsamında bozuk yolları ilk olarak freze makinesi ile kazıyoruz. Bu şekilde hem yolun yükselmesinin önüne geçmiş oluyoruz hem de daha kaliteli asfaltlama yapılmasına imkan sunuyoruz. Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması hedefimiz. diye konuştu.

- Ağustos ayı meclis toplantısı

Karabük Belediye ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlığında yapılan toplantıda, komisyon raporlarıyla gündem harici konular görüşüldü.

Temmuz ayı toplantısıyla ilgili komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlanan toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konular görüşülerek, bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

Toplantıda, bir sonraki meclis toplantısının 6 Eylüle yapılması kararlaştırıldı.

- Yollar tazyikli suyla yıkanıyor

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince başta pazar yerleri olmak üzere, cadde, sokak ve kaldırım tazyikli suyla yıkanıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, basınçlı suyla yıkanan cadde ve sokaklar, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırıldığı kaydedildi.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER