Karabük merkezli FETÖ operasyonu...

Karabük merkezli FETÖ operasyonu

Karabük merkezli FETÖ operasyonu...

KARABÜK - Karabük merkezli 10 ilde ve KKTCde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 6sı adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, ankesörlü telefonlar aracılığıyla FETÖ ile bağlantılı kişilerle görüşmeler yaptığı tespit edilen aralarında rütbelilerin de bulunduğu 11 şüpheliden 6sının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Karabük Adliyesine getirildi.

Şüphelilerin savcılıkta sorgusu devam ediyor.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ankesörlü telefonlar aracılığıyla FETÖ ile bağlantılı kişilerle görüşmeler yaptığı belirlenen, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 12 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatmış, 16 Ocakta askeri personelin görev yaptığı 10 il ve KKTCde eş zamanlı operasyonlar düzenlemişti. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alınırken, bir şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirilmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER