Karabük Vali Çeber Bülteni

Karabük Vali Çeber Bülteni

Karabük Vali Çeber Bülteni

KARABÜK - Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezini (POMEM) ziyaret etti.

POMEM Müdürü Mahmut Karabulut tarafından karşılanan Çeber, şeref defterini imzaladı.

Çeber, ziyarette yaptığı konuşmada, polisliğin onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Polis adaylarının, burada sıkı ve disiplinli bir şekilde eğitimlerine devam ettiğini ifade eden Çeber, Bu eğitimin sonunda devleti temsil eden bir konuma ve sorumluluğa ulaşacaklar. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlarken vatanı ve milletiyle, ülkenin bölünmez bütünlüğünü, cumhuriyetin temel değerlerini korumakla da yükümlüler, oldukça zor, bir o kadar da onurlu bir görev. Burada aldıkları eğitimle bu sorumluluğu yerine getireceklerine inanıyorum. diye konuştu.

- Okul inşaatlarında inceleme

Karabük Valisi Kemal Çeber, 75. Yıl, Bahçelievler ve Cumhuriyet mahallelerinde milli eğitimle ilgili temel eğitim programının uygulanabileceği muhtelif alanları gezerek incelemelerde bulundu.

Çalışmaları inceleyen Çeber, Karabükün eğitimde oldukça önemli bir yerde olduğunu belirtti.

Bunu disiplinli bir çalışma ve eğitim kadrosuna borçlu olduklarını aktaran Çeber, öğrencilerin yeni, güzel ve modern eğitim yuvalarında eğitim almalarının hedeflendiğini, bununla ilgili çalışmalarıın sürdüğünü kaydetti.

Çebere, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı eşlik etti.

- Vali Çeberden Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ziyaret

Karabük Valisi Kemal Çeber, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahini ziyaret etti.

Çeber, Şahin ile müdürlük binasını gezerek, incelemede bulundu.

Şahin, müdürlüklerince yürütülen iş ve işlemler, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Vali Çebere bilgi verdi.

- 112 Çağrı Merkezi hizmet binası inşaatında inceleme

Karabük Valisi Kemal Çeber, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı devam eden 112 Çağrı Merkezi hizmet binasını inceledi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Hasan Çırakoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Özel İdaresi teknik personeli ile yüklenici firma yetkililerinden inşaatın durumu ve bitiş tarihiyle ilgili bilgi alan Çeber, inşaatın en kısa sürede tamamlanarak, merkezin hizmet vermeye başlamasını istediklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER