Karabük'te curling tesisi yapılacak

Karabük'te curling tesisi yapılacak

Karabük'te curling tesisi yapılacak

KARABÜK - AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, kentte curling sporunun yapılabileceği salon yapılacağını bildirdi.

Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle kentte Curling Spor Salonu yapılmasına ilişkin protokol imzalandığını belirtti.

Curling Spor Salonunun Karabük Yüzme Havuzunun yanında bulunan 25 bin 132 metrekarelik alan üzerinde yapılacağını aktaran Uysal, şunları kaydetti:

Ülkemizde şu an iki ilimizde Erzurum ve Trabzonda faaliyette bulunan, rektörlüğüm döneminden hayalim olan ve uzun süredir üzerinde çalıştığım Curling Spor Tesisi hayat buluyor. Curling Spor Tesisinin toplam kapalı alanı 12 bin 300 metrekare ve maliyeti yaklaşık 22 milyon liradır. Dört katlı olacak olan Curling Spor Tesisimizde, buz pateni, buz hokeyi, bowling salonu, satranç salonu, bilardo salonu, fitness, pilates ve aerobik yapılabilecek spor salonu, konferans salonu, kütüphane, kafeterya, yönetim ve soyunma odaları yer alıyor. Ayrıca tesisimizin en alt katı tamamen otoparktan oluşuyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğluna desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Karabükümüze Curling Spor Tesisi hayırlı olsun.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER