Karabük'te engelli araçları için şarj ünitesi kuruldu

Karabük'te engelli araçları için şarj ünitesi kuruldu

Karabük'te engelli araçları için şarj ünitesi kuruldu

KARABÜK - Karabük Belediyesi tarafından tekerlekli akülü araçlarla şehir içinde ulaşımlarını sağlamaya çalışan engelli vatandaşlar için dört ayrı noktada şarj istasyonu kuruldu.

Kemal Güneş ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi, Köprübaşı Camisi yanı ile şehirlerarası otobüs terminaline kurulan şarj istasyonları aynı anda 3 akülü aracı şarj edebiliyor.

Ayrıca engelli vatandaşlar akülü araçlarını şarj ederken cep telefonlarını da şarj edebilecekler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, istasyonun engelli vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.

Engelli dostu bir belediye olduklarını ifade eden Vergili, Karabükte hem yaşlı hem de engelli vatandaşlarımız için birçok hizmeti hayata geçirdik. Bu hizmetlerin en başında tabi ki, asansörler ve yürüyen merdivenler geliyor. Bizim en önemli görevlerimizden birisi engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, önündeki engelleri kaldıracak bir takım çalışmalar yapmaktır. Bunun için uygun görülen bölgelere engelli araçları için şarj istasyonları kurduk. Engelli vatandaşlarımız hem araçlarını şarj edebilecekler hem de telefonlarını burada şarj edebilecekler. Ayrıca şarj istasyonlarındaki LED ekranlardan belediye hizmetleriyle ilgili de görseller yayınlanacak. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER