Karabük'te telefonla dolandırıcılık...

- Karabük'te telefonla aradığı kişiyi, kendisini polis olarak tanıtarak 68 bin 750 lira dolandırdığı iddia edilen şüpheli İstanbul'da yakalandı

Karabük'te telefonla dolandırıcılık...

KARABÜK - Karabükte telefonla aradığı kişiyi, kendisini polis olarak tanıtarak 68 bin 750 lira dolandırdığı öne sürülen şüpheli, İstanbulda gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Kurtuluş Mahallesinde oturan Tahsin Ayı (70) telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan E.Ş, Yanımda savcı arkadaş da var. Bir GSM operatörünce telefon abonesi yapılmışsınız. Size yüklü miktarda borç çıkacak. Şu anda bunu yapan, banka şubesinde. Yakalanması için yardımınıza ihtiyacımız var. Size vereceğim hesaba hesabınızda bulunan parayı hemen aktarmanız gerekiyor. diyerek kapattı.

Bunun üzerine hesabının olduğu bankaya giden Tahsin A, 68 bin 750 lirayı kendisine verilen hesaba aktardı.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Tahsin A, polise giderek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili çalışma başlatan Karabük Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şubesi ekipleri, hesap numarası üzerinden yola çıkarak şüphelilerin İstanbulda olduğunu belirledi.

İstanbul polisiyle irtibata geçen ekipler, E.Şyi gözaltına aldı. Karabüke getirilen ve adliyeye sevk edilen E.Ş. tutuklandı.

Tahsin Anın parasının ise hesaptan çekildiği ve bulunamadığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER