KARUNDER'den Anadolu Ajansı ziyaret etti

KARUNDER'den Anadolu Ajansı ziyaret etti

KARUNDER'den Anadolu Ajansı ziyaret etti

KARABÜK - Karabük Üniversite Yaptırma Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği (KARUNDER) yöneti̇m kurulu üyeleri̇, Anadolu Ajansı Karabük Bürosunu ziyaret etti.

Dernek Başkanı Erkan Börekçi ve yönetim kurulu üyeleri, Cemil Altan, Ali Özer, Mehmet Vural ve Murat Taşdelen, AA Karabük Temsilcisi Ahmet Özler tarafından karşılandı.

AA çalışmaları hakkında bilgiler alan Börekçi, ziyarette yaptığı konuşmada, Karabük Üniversitesinin kurulması ve bu günlere gelmesinde, kentin büyük emeğinin olduğunu söyledi.

Üniversitenin asla kentten ayrı düşünülemeyeceğini ve kentle iç içe olacağını belirten Börekçi, yaşanan sıkıntıları hep birlikte aşacaklarını ifade etti.

Üniversite ile ilgili birçok projeleri olduğundan bahseden Börekçi, özellikle eğitim, sağlık, turizm ve trafik konularında derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Karabükün 246 bin civarında nüfusunun olduğunu ve kentte yoğun bir trafik yaşandığını vurgulayan Börekçi, Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesini̇n kurulmasının kente yarar sağlayacağını söyledi̇.

Börekçi, AAnın kentin ve derneklerinin her zaman yanında olduğunu belirterek ajansa çalışmalarında başarı diledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER