Kaymakam Ürkmezer, din görevlileriyle bir araya geldi

Kaymakam Ürkmezer, din görevlileriyle bir araya geldi

Kaymakam Ürkmezer, din görevlileriyle bir araya geldi

KARABÜK - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu İlçe Müftülüğü aylık personel değerlendirme toplantısına katıldı.

Ürkmezer, müftülükte yapılan aylık personel değerlendirme toplantısında, din görevlilerinin de 24 saat esasına göre çalıştığını ifade etti.

Kamu görevlileri olarak ortak amaçlarının vatandaşa hizmet etmek olduğunu dile getiren Ürkmezer, şunları kaydetti:

Ülkemizin en ücra köşesinde dahi görevlerini icra eden, insanların doğumdan ölümüne kadar herkesin evine bir şekilde giren devlet memuru kısmını oluşturuyorsunuz. Vatandaşlarımızın şikayetlerini ve övgülerini sizin aracılığınızla edinmeye çalışıyoruz. Göreve başladığım günden bu yana ilçemize bağlı köyleri ve mahalleleri fırsat buldukça ziyaret ediyorum, bu ziyaretler esnasında camilerimizi Kuran kurslarımızı da ziyaret etmeyi ihmal etmiyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında insanlarımızın bu kutsal mekanları aktif olarak kullandıklarını görmek bizleri son derece memnun etmekte. Sizler aracılığıyla sadece yetişkinlerin değil, çocukların da camilerimizi sevmelerini sağlamak dinimizi doğru bir şekilde öğrenmelerine destek olmak vazifelerimizin başında gelmektedir.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER