KBÜ'de mobbing paneli...

KBÜ'de mobbing paneli

KBÜ'de mobbing paneli...

KARABÜK - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Genç KADEM Kulübü tarafından mobbinge dikkat çekmek amacıyla Susmak mı, karşı koymak mı? paneli düzenlendi.

KBÜdeki panelde konuşan Hak-İş Konfederasyonu Kadın Komitesi Başkanı Fatma Yavuz, Hak-İş olarak haklar ve özgürlüklerin mücadelesini verdiklerini söyledi.

Sendikal harekette kadınların daha etkin roller üstlenmesini hedeflediklerini ifade eden Yavuz, konfederasyon olarak genel kurul kararlarında kadın odaklı kararlar aldıklarını ve iş yerinde mobbinge karşı önlemlerin arttırılması gerektiğini belirtti.

Yavuz, yaşanılan sorunlar karşısında ümitsizliğe kapılmayacaklarını aktararak, Yaşadığın yeri cennet yapmadığın sürece, kaçtığın her yer cehennemdir. dedi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Karabük Temsilcisi Hatice İpek de KADEM olarak kadınları, her alanda desteklediklerini kaydetti.

Donanımlı ve güçlü kadın yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan İpek, Bu bağlamda sanat, kültür, eğitim ekonomi gibi alanlarda uzman kişilerle seminerler sempozyumlar paneller ve konferanslar düzenliyoruz. diye konuştu.

İyi bir gelecek için kadınların eğitilmesi ve desteklenmesinin önemini vurgulayan İpek, Kadın gelişirse gelecek değişir, dünya değişir. KADEM olarak kadının sorunlarına değiniyoruz, bu alanda farkındalık yaratmak amacıyla etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerde mobbing ile mücadele konusunu daha çok ele alıyoruz. ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER