Koah hastasının talebi anında yerine getirildi

Koah hastasının talebi anında yerine getirildi

Koah hastasının talebi anında yerine getirildi

Alaplı İlçesine bağlı Çamlıbel Köyü’nde yaşayan 70 yaşında ki Koah Hastası Veis Öztürk, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür etti.
Alaplı Belediyesi, sadece şehir merkezinde değil, köylerde yaşayan vatandaşlara da hizmet etmeye devam ediyor. Covid-19 salgınının başladığı günden bu yana vatandaşların salgından en alt seviyede etkilenmeleri için çalışmalarına devam eden Alaplı Belediyesi hizmette adeta sınır tanımıyor.
Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından, Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre evinde kalan, evinde geçirdiği kaza sonucu bacağı kırılan ve hastaneden taburcu olduktan sonra tekrar evine dönen 70 yaşında ki Koah hastası Veis Öztürk’ün evinin bulunduğu bölgede yıkama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.
Alaplı’ya bağı Çamıbel Köyü’nde yaşayan Veis Öztürk; ‘uzun süredir Koah hastasıyım. Hastanede olduğum zaman zarfı içinde evimin bulunduğu bölgede Enerjisa ekipleri tarafından kazı çalışmaları yapılmış. Koah hastası olduğum için nefes almakta zorlanan biriyim. Yapılan çalışmaların ardından yoldan kalkan tozar nefes almamı daha da zorlaştırıyor ve sağlığımı olumsuz etkiyordu. Köyümüz Muhtarı Mithat Mandacı ile irtibata geçtim. Sağ olsun kendisi Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e ile görüştü ve evimin olduğu bölgede Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yıkama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e teşekkür ediyorum’ dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER