Kocaeli'de çalılık alanda cesedi bulunan kadın toprağa verildi

- Gebze'de yaklaşık bir yıl önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve erkek arkadaşı tarafından öldürülerek çalılık alana atıldığı anlaşılan Elif Arslan, memleketi Karabük'te toprağa verildi.

Kocaeli'de çalılık alanda cesedi bulunan kadın toprağa verildi

KARABÜK - Kocaelinin Gebze ilçesinde yaklaşık bir yıl önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve erkek arkadaşı tarafından öldürülerek çalılık alana atıldığı anlaşılan Elif Arslan, memleketi Karabükte toprağa verildi.

Ailesi ve yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumundan alınan Arslanın naaşı, Karabükün Saitler köyü Çiğdemler Mahallesine getirildi.

Köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından baba evine getirilen Elif Arslanın annesi Şerife Arslan, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Arslan, daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Gebzedeki evinden 25 Ekim 2016da ayrılıp kendisinden bir daha haber alınamaması üzerine hakkında kayıp müracaatı bulunan Arslan için, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından çalışma başlatılmış, ekiplerin kayıp kadının öldürülmüş olabileceğini değerlendirerek soruşturmayı derinleştirmesiyle olayın şüphelisinin Soner S. (35), olduğu tespit edilmiş, şüpheli Gebzede düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

Soner S., maktul Arslanın kız arkadaşı olduğunu, aralarında çıkan tartışmada başına araç içinde ateş ettiğini ve cesedi Muallimköydeki çalılık alana attığını itiraf etmişti.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER