Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası

Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası

Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası

 

KARABÜK - Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası, Karabükte yapıldı.

Soğuksu Spor Salonunda 15 ilden 88 erkek ve 70i bayan toplam 158 sporcunun katılımı ile yapılan şampiyonayı, Karabük Valisi Kemal Çeber ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Asbaşkanı Fahrettin Şolpan da takip etti.

Karabük Valisi Kemal Çeber, burada yaptığı konuşmada, geleneksel sporlara ilginin arttığını görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Karabükün bir spor kenti olduğunu vurgulayan Çeber, Karabük Valiliğine başlayalı üç ay oldu. Bu üç ay içersinde uluslararası alanda değişik branşlarda şampiyon olan sporcularımıza ödül verdik. Elde edilen başarılar, bu ilin valisi olarak beni son derece mutlu ediyor. Sizin yaptığınız spor hakkında aldığım bilgiler beni daha da mutlu etti. Çünkü siz bizim özümüzden gelen, geçmişimizden gelen, bize ait olan, bizimle beraber dünyaya yayılmış olan bir sporu yapıyorsunuz. Buna ilgi gösterdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. diye konuştu.

Şampiyonada, Bahadır Gök, Funda Tekin, Rabia Pelit, Tunay Furtuna, Şeydanur Çiçek, Yusuf Koç, Hasret Bozkurt, Dilay Tekin, Rena Melike Selvi, Melik Çelik, Cihan Koç ve Mehmet Can Cacener kilolarında birincilik elde etti.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER