Metin Türker anıldı

Metin Türker anıldı

Metin Türker anıldı

KARABÜK - Hak-İş genel sekreterliği, Çelik-İş Sendikası genel başkanlığı ve Kardemir Karabükspor başkanlığı yapan Metin Türker, mezarı başında anıldı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997de yaşamını yitiren Türker için Öğlebeli Mahallesindeki anıt mezarının başında anma töreni düzenlendi.

Duaların okunduğu törene katılan Türkerin ailesi ve yakınları, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) işçileri, Kardemir Karabükspor çalışanları, futbolcular ve sendika üyeleri Türkerin mezarına karanfil bıraktı.

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, Türkerin kendilerine gösterdiği yolda ilerlediklerini ve ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Türkeri her haliyle örnek aldıklarını işaret eden Değirmenci, Sendikal çalışmamızın bütün aşamalarında onu sanki kendi yanımızdaymış gibi hissediyoruz. Onun ilkeleri ile hareket ediyoruz. Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük sendikacısını örnek alıp başarıdan başarıya koşuyoruz. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER