SADEP ekibine Safranbolu'dan moral

SADEP ekibine Safranbolu'dan moral

SADEP ekibine Safranbolu'dan moral

Safranbolu Belediyesi bünyesinde, koordinatörlüğünü Miray Ürkmezerin yaptığı Safranbolu Acil Destek Programı (SADEP) kapsamında çalışanlara analiz uzmanı Taner Akkuş tarafından moral verildi.

Türkiyede ilk olan, nefesten kimlik analizi, boşanma öncesi arabuluculuk, empatiye davet, öfke ile sinir ayırımı ve beyin resetleme gibi toplumsal meselelere duyarlılık amaçlayan önemli projelere imza atan Akkuş, mahalle mahalle, sokak sokak ve ev ev gezerken karşılaştıkları dramatik ve gizlenmiş içsel kanayan yaraların dile getirilmesi notları okuyan SADEP ekibine bilgi ve birikimlerini anlattı.

SADEP çalışmaları kapsamında Safranboluda ikamet eden tüm vatandaşların hanelerine ziyarette bulunduklarını kaydeden ekip, evleri ziyaret edilen ve hatırları sorulan bazı vatandaşlar tarafından yoğun bir özlem ve sevgiyle karşılandıklarını ifade etti.

SADEP ekibinin Safranboluda hizmetlerine hiç ara vermeden devam edeceği ve daha iyi hizmet verme noktasında projenin sürdürülebilir kapsamda geliştirileceği bildirildi.

Proje Koordinatörü Ürkmezer ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan, moral amaçlı söyleşide böylesi anlam yüklü duygularla dolu program için analiz uzmanı Taner Akkuşa teşekkür ederek plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER