Safranbolu'da beyaz masa çalışmaları....

Safranbolu'da beyaz masa çalışmaları

Safranbolu'da beyaz masa çalışmaları....

KARABÜK - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, beyaz masanın, hizmetlerin yerine ulaşmasında önemli bir birim olduğunu bildirdi.

Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, beyaz masanın kurulmasından itibaren, 21 bin 885 vatandaşın telefonla aradığını belirtti.

Beyaz masanın, 7 gün 24 saat Safranbolulu halkına hizmet verdiğini ifade eden Ürkmezer, şunları söyledi:

Bu doğrultuda kuruluşundan bu yana çalışmalarını sürdüren birimimiz, Safranboluda yaşayan 7den 70e bütün vatandaşlarımızın problemlerinin hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasında göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı, halkımızın da yoğun ilgisini ve takdirini kazanmıştır. Vatandaşlarımız şikayetlerini ya da taleplerini 153 nolu hattımızdan ücretsiz olarak beyaz masaya bildirebilirler. Birimde görev yapan arkadaşlarımız başvuruları, ilgili birimlere ilettikten sonra takibini yaparak gerek telefonla gerekse mail yolu ile dilekçe sahibini bilgilendirmektedirler. Ben yalnızca beyaz masa değil, mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, bizlerden anlayış, dua ve desteklerini esirgemeyen Safranbolulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER