Safranbolu'da kan bağışı kampanyası

Safranbolu'da kan bağışı kampanyası

Safranbolu'da kan bağışı kampanyası

KARABÜK - Safranbolu Belediyesi Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) ve Türk Kızılayı Safranbolu Şubesi tarafından Sende Bir Hayat Kurtarabilirsin sloganıyla kan bağışı etkinliği düzenlendi.

SAKEM Aslanlar Şubesinde düzenlenen kan bağışında konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, kampanyayı düzenleyenlere teşekkür etti.

Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için bu tür projelerde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Ürkmezer şunları söyledi:

Herkesin bir gün kendisi veya sevdikleri için kan ihtiyacı yaşayabileceğini ve bu noktada zorluk çekebileceğine dikkat çekerek, bunu aşmanın tek yolu da düzenli olarak sağlıklı bireylerin kan bağışı yapmalarıdır.

Lütfen kan bağışını hem sağlığımız hem de başkalarının hayatı için alışkanlık haline getirelim. SAKEM ve Türk Kızılayının ortaklığında düzenlenen kan bağışı etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, bu anlamdaki çabaların takdir edilmesi gerektiğini sözlerime eklemek istiyorum.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER