"Sıra artık puan almaya geldi"

"Sıra artık puan almaya geldi"

"Sıra artık puan almaya geldi"

KARABÜK - Kardemir Karabüksporun teknik direktörü Levent Açıkgöz, Osmanlıspor maçı bizim adımıza iyi geçecek diye düşünüyorum. dedi.

Açıkgöz, Hasan Doğan Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının devre arasında iyi hazırlanamadığını ve birçok olumsuz etkenin bir araya gelmesiyle maçların kendileri adına çok zor geçtiğini söyledi.

Her geçen gün, takımın oynadıkça kendine geldiğini anlatan Açıkgöz, şunları kaydetti:

Artık oyuncularımın fiziksel kapasiteleri de diğer takımların seviyesine geldi. Kadro genişliğimiz çok fazla değil. Onların yerine oynayacak arkadaşlar da inşallah onların görevlerini yerine getirirse Osmanlıspor maçı bizim adımıza iyi geçecek diye düşünüyorum. Çünkü neler yapabileceklerini gördüler, gösterdiler. Sıra artık puan almaya geldi. Osmanlıspor sıralamada bize en yakın olan takım. Kalan 9 haftayı en iyi şekilde değerlendireceksek başlangıcın Osmanlıspor maçında olması gerekiyor.

 

- Osmanlıspor maçı hazırlıkları

 

 

Kırmızı-mavili ekip, Spor Toto Süper Ligin 26. haftasında 16 Mart Cuma günü sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde Hasan Doğan Tesislerinde yapılan ve teknik çalışmayla başlayan antrenman, yarı sahada oynanan maç ile tamamlandı.

Bu arada anaokulu öğrencileri, antrenmana gelerek futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER