Trafik Kazalarında Biri Ağır 3 Kişi Yaralandı

- Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında biri ağır 3 kişi yaralandı

Trafik Kazalarında Biri Ağır 3 Kişi Yaralandı

KARABÜK - Karabük ve Safranbolu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Karabükten Safranbolu istikametine giden Burhan Özçelik yönetimindeki 78 BR 763 plakalı otomobil, ilçe girişindeki Kireç Kuyusu mevkisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ali Koray Özboyacı yönetimindeki 78 M 6014 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü ve yanında bulunan Habibe Özçelik (83) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habibe Özçelikin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

- Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Ayrıca Karabükten Safranbolu istikametine giden Muammer Yardi̇bi̇ (52) yönetimindeki 06 GC 828 plakalı otomobil, Balıklar Kayası mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle önce refüjdeki elektrik direğine ve ağaca, sonra da karşı yönden gelen Levent Boyrazın (28) kullandığı 44 FL 918 plakalı otomobile çarparak devrildi.

Kazada yaralanan sürücü Yardi̇bi̇, çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkartıldı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası, otomobili alev alan Boyraz, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak yangına müdahale etti. Diğer sürücülerin ve olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla yangın söndürüldü.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER