Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

KARABÜK - Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezeri ziyaret etti.

Çalışır, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında Ürkmezere bilgi verdi.

Ürkmezer, ziyarette yaptığı konuşmada, polis teşkilatının 173. yılını kutladı.

Polis teşkilatının, kurulduğu günden itibaren canı pahasına halkın huzur ve güvenliğini koruduğunu belirten Ürkmezer, şunları kaydetti:

Ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması, bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren mesai arkadaşlarıma nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan polislerimize Allahtan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Halen görevleri başında olan tüm polislerimize başarılı bir hayat temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER