Ürkmezer okul güvenliği toplantısı yaptı

Ürkmezer okul güvenliği toplantısı yaptı

Ürkmezer okul güvenliği toplantısı yaptı

KARABÜK - Karabükün Safranbolu ilçesinde, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlayacak olması dolayısıyla okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Sunal Tülbençi Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, amaçlarının çocukların eğitim-öğretim yılında sağlıklı bir şekilde okula gitmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

2017-1018 eğitim-öğretim yılı öncesinde tüm Türkiyede aynı anda toplantılar yapıldığını ifade eden Kaymakam Ürkmezer, Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın evden çıktıkları andan eve döndükleri ana kadar, devletin gözetimi altında yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini sağlıklı ve güvenli bir biçimde tamamlamalarıdır. diye konuştu.

Safranboluda gerek kaymakamlık gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşların böylesi önemli konularda işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktaran Ürkmezer, toplantıya verilen destek ve gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Serkan Özden, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER