Uysal; Gümrük müdürlüğü hizmet binası yapımı

Uysal; Gümrük müdürlüğü hizmet binası yapımı

Uysal; Gümrük müdürlüğü hizmet binası yapımı

KARABÜK - AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Gümrük Müdürlüğü hizmet binası yapımına gelecek yıl başlanacağını bildirdi.

Uysal, yaptığı yazılı açıklamada, Karabük Gümrük Müdürülüğü hizmet binası yapımı için etüd proje ihalesinin 22 Ağustosta yapılacağını belirtti.

Binanın 7 bin 464 metrekare alan üzerinde 2 bin 858 metrekare kapalı alan şeklinde yapılacağını dile getiren Uysal, binanın inşaatına 2018 yılında başlanacağını kaydetti.

Uysal, son 15 yılda aldığı hizmetlerle Karabükün hem merkez hem de ilçeleriyle çehresinin değiştiğini aktararak, şunları ifade etti:

Şehrimiz her alanda büyümeye devam ediyor. AK Parti iktidarı ile bugüne kadar ulaştırmadan sağlığa, eğitimden altyapıya aldığı tüm hizmetlerle gelişen ve büyüyen şehrimiz gümrük müdürlüğü hizmet binası ile bir yatırım ve hizmetle daha taçlanmış olacaktır. Karabüke yapılan her türlü icraat ve yatırımda desteklerini ve emeklerini bizden esirgemeyen başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırıma, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkciye, tüm milletvekillerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER