Vali Aktaş; Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Karabük'ten kısa kısa

Vali Aktaş; Muhtarlarla Toplantı Yaptı

KARABÜK - Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Eskipazar ilçesinde muhtarlarla toplantı yaptı.

Eskipazar Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda Aktaş, geçen yılın ekim ayında yapılan ilk toplantıda muhtarların dile getirdiği sorunların hangi aşamada olduğu konusunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzundan bilgi aldı.

Eskipazarda İlçe Emniyet Amirliği ve Şehit Cafer Demircan İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarında çalışmaların sürdüğünü ifade eden Vali Aktaş, çalışmaları kısa sürede tamamlanması için çabaladıklarını belirtti.

Vali Aktaş, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Şehit Cafer Demircan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ervanur Çankayayı da sınıfında ziyaret etti.

Aktaşa, Eskipazar Kaymakam Vekili Samet Serin, Eskipazar Belediye Başkan Vekili İdris Örenbaşı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, kamu kurumlarının müdürleri eşlik etti.

- Ovacıkta çalışmalar incelendi

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Ovacık Belediye Başkanı Zafer Küplerle, Ovacık ilçe merkezi ve Kışla köyünü ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İlk önce Kışla köyüne giden Aktaş, köy konağında köylülerle buluşarak sorunlarını dinledi, ardından kapalı halı saha ve Hatipoğlu Sulama Göleti inşaatını inceledi.

Aktaş, daha sonra Ovacık Halk Eğitim Merkezi, Öğretmen Hasan Demli Kültür Evi, Ovacık Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatı, Ovacık Aile Sağlığı Merkezi ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER