Valilik; Güven Ortamında Tatil Geçirmesi İçin Tedbirler Aldı.

Valilik; Güven Ortamında Tatil Geçirmesi İçin Tedbirler Aldı.

Valilik; Güven Ortamında Tatil Geçirmesi İçin Tedbirler Aldı.

Karabük Valiliği, Ramazan Bayramında vatandaşların huzur ve güven ortamında tatil geçirmesi için tedbirler aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, jandarmanın il merkezinden ilçelere ve ilçeler arasındaki trafik akışını rahatlatıcı gerekli önlemler alacağı ifade edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tatil dolayısıyla yoğunlaşacak şehir içi ve şehirlerarası trafiğin rahatlatılacağı, eğlence yerleri ve umuma açık yerlerinin sürekli kontrol altında tutulacağı aktarıldı.

Hastanelerde nöbetçi doktor ve yeteri kadar yardımcı sağlık personeli bulundurulacağının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

Nöbetçi eczanelerin tespiti ile açık bulundurulmaları sağlanacak. Yeteri kadar ambulans ve şoför tefriki ile diğer tedbirler İl Sağlık Müdürlüğünce bir plan dahilinde hazırlanacak. Ramazan Bayramı nedeniyle belediye başkanlığınca zabıta, itfaiye, temizlik ve su hizmetleriyle piyasa ve iş yerlerinin denetim konuları hususundaki çalışmalar özel olarak, fiyat ve kalite denetimleri için esnaf odaları ile iş birliğine gidilecektir. Belediye otobüsleri geç vakitlere kadar ulaşımı sağlayacak. Şehre kesintisiz ve yeterli güçte elektrik verilmesi için gereken önlemler alınacaktır. Meydana gelebilecek arızalara ve elektrik kesintilerine karşı yeteri kadar ekip ve teknik personel görev başında bulundurulacaktır. Vatandaşlarımızın haberleşme hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için PTT Baş Müdürlüğünce uygun görülecek tedbirler alınacaktır. Meydana gelebilecek arızalara karşı yeteri kadar ekip ve teknik personel görev başında bulundurulacaktır. Her kurum kendi alanına giren hususlarda ihtiyaç duyulması halinde ilave tedbirleri alacak ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmeyecektir. Kaymakamlıklarca, Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğine yönelik yukarıdakilere benzer önlemler ilçeler itibariyle planlanacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER