Valilikten "Polisten meydan dayağı" açıklaması

Karabük Valiliğinden "Polisten meydan dayağı" açıklaması

Valilikten "Polisten meydan dayağı" açıklaması

KARABÜK - Karabük Valiliği, bazı yerel ve ulusal basında Polisten meydan dayağı başlığı altında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 2 Kasım 2017 tarihinde bazı yerel ve ulusal basında Polisten meydan dayağı başlığı altında haber yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, 24 Ekim Salı günü saat 00.10da 155 polis imdat hattını arayan bir vatandaşın, alkollü olduğunu iddia ettiği başka bir sürücünün kullandığı aracın kendi otomobiline çarptığını söyleyerek trafik ekibi talep ettiği kaydedildi:

Talep doğrultusunda olay yerine ekip sevk edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Olay yerine giden trafik ekibi şahısların alkollü olması ve fiili mukavemette bulunarak görev yapmalarına engel olduklarından dolayı takviye ekip talep etmiş, olay yerine intikal eden takviye ekiplerimiz tarafından kanunların görevlilerimize verdiği yetki dahilinde müdahale edilmiştir. Taraflar hakkında gerekli işlemler yapılmak üzere polis merkezi amirliğine götürülmek istendiğinde şahıslar görevlilerimize ve müracaatçı şahsa yönelik tehdit ve hakaretlerle fiziki saldırılarda bulunmuşlardır. 4 polis memurunun adli raporu mevcut olup bazı teçhizatlara da zarar vermişlerdir. Müdahale esnasında almış olduğu alkolün de etkisiyle rahatsızlanan şahıs için olay yerine sağlık ekipleri istenmiş ve gerekli müdahale yapılmıştır.

Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari soruşturma, incelemenin sürdüğü vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER