Vergili esnafı ziyaret etti

Vergili esnafı ziyaret etti

Vergili esnafı ziyaret etti

KARABÜK - Safranbolu Müftülüğü Meşeliboğaz Muharrem Yalın Hafızlık Erkek Kuran Kursu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Ömer Bilal Akpınarın mezarını ziyaret etti.

Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Meşeliboğaz Muharrem Yalın Hafızlık Erkek Kuran Kursu öğrencilerinin şehit Akpınarın kabrini ziyaret ederek, mezarının başında Kuran okuyup dua ettiklerini belirtti.

Güneş, öğrencilere duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

- Vergi Haftası

Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezeri ziyaret etti.

Ürkmezer, ziyarette yaptığı konuşmada, vergi bilincini oluşturmak için son yıllarda kamu spotları, afişler ve broşürler hazırladığını belirtti.

Vatandaşların vergiye gönüllü uyumu arttıkça ülke ekonomisinin çok daha güçlü ve dışarıya karşı çok daha bağımsız bir noktaya geleceğine işaret eden Ürkmezer, şöyle konuştu:

Güçlü bir Türkiye ve ekonomi için vergilerimizi tam ve zamanında ödemenin önemini hepimiz kavramalıyız. Bu kapsamda Safranbolu Vergi Dairemizin de üzerine düşeni fazlası ile yerine getirdiğine inanıyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, vergi dairesi çalışanlarının ve Vergi Haftasını kutluyorum.

- Vergili esnafı ziyaret etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafı ziyaret etti.

Vergili, 100. Yıl Mahallesindeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnafın şikayet ve isteklerini dinledi.

Esnafın taleplerini not alan Vergili, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER