Yaşlılarımız milletimizin onurudur.

Yaşlılarımız milletimizin onurudur.

Yaşlılarımız milletimizin onurudur.

KARABÜK - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, Yaşlılara Saygı Günü etkinlikleri kapsamında, ilçedeki yaşlılardan Seyfettin Canbaz, Hüsniye Doğan ve Cemal İnanoğlu&[#]39;nu ziyaret etti.

Ürkmezer, ziyarette yaptığı açıklamada, gerek kaymakamlık gerekse belediye olarak her daim yaşlıların yanında olduklarını söyledi.

Yaşlıların ihtiyaç duydukları her an kendilerine ulaşabileceğini ifade eden Ürkmezer, şöyle konuştu:

Tabii ki büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla olduğumuzu hissettirmeliyiz. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek bizim vazifemizdir."

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER