Yenice Belediye Başkanı Çaylı'nın ihracının istenmesi

Yenice Belediye Başkanı Çaylı'nın ihracının istenmesi

Yenice Belediye Başkanı Çaylı'nın ihracının istenmesi

KARABÜK - AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylının kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiğini, kararı kurulun vereceğini bildirdi.

Başkan Altınöz, yaptığı yazılı açıklamada, Çaylı hakkında başlatılan disiplin süreci hakkında basın yayın organlarında birtakım haberler çıktığını, bu süreç hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yaptığını aktardı.

AK Partinin kurumsal bir parti olduğunu ifade eden Altınöz, şunları kaydetti:

Bizim tüzük ve yönetmeliklerimiz var. En önemlisi de çok derin siyasi ahlak ve kurallarımız var. Bunu kim ihlal ederse gereken yapılacaktır. demiştik. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı hakkında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu 19 Mart 2018 günü Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaptığı toplantıda, Zeki Çaylının AK Partinin tüzük, program ve ilkelerine aykırı tutum ve davranışlarının olduğu, partimizle ilişiğinin derhal kesilmesi kanaatiyle tüzüğün 119. maddesi uyarınca tedbirli olarak, partiden kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkine oybirliğiyle karar verilmiştir ve aynı gün Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER