Yurt Müdürü Çöloğlu’ndan örnek davranış

KARABÜK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ERKEK PANSİYONU YURT MÜDÜRÜ, ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATARAK KORONA VİRÜS SALGINI DÖNEMİNDE ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİNİN KİTAP VE DOKÜMAN İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR.

Yurt Müdürü Çöloğlu’ndan örnek davranış

Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyonu yurt müdürü, örnek bir davranışa imza atarak korona virüs salgını döneminde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerinin kitap ve doküman ihtiyaçlarını karşılıyor.

Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyonu Yurt Müdürü Fatih Çöloğlu, pandemi döneminde öğrencilerini yalnız bırakmadı. Öğrencilerin eğitim koçluğunu da üstlenen Çöloğlu, kendi imkanları ile öğrencilerinin üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamındaki kitap ve doküman ihtiyacını karşılıyor.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 20 yaş altı öğrencilerin kitap ve dokümanlarını evlerine götürerek mağduriyetlerini gideren Çöloğlu, Karabük Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinde de görev alıyor. Yurt müdürünün bu davranışı çevresi tarafından takdirle karşılanıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER