1 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERMİŞTİ, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

1 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERMİŞTİ, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişinin ölümüne sebebiyet verdiği iddiası ile gö altına alınan sürücü Yusuf Can C. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ereğli’ de dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücü Yusuf Can C. Alaplı ilçe emniyet Müdürlüğüne teslim olmuştu. Yusuf Can C. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY:

Dün akşam saatlerinde Alaplı Ereğli Karayolunda meydana gelen trafik kazasında İddiaya göre direksiyon başında uyuya kalan Ertekin B.’in kullandığı 67 TE 036 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarptıktan sonra su kanalına düşerek durabilmişti. Kazayı ve yola fırlayan kamyon sürücüsünü gören 67 FA 345 plakalı Cip sürücüsü Ferdi A. ve kazayı duyarak olay yerinde gelen 67 TE 036 plakalı kamyonun mal sahibi Erdinç Ç. 67 TE 752 plakalı otomobili ile yol kenarında durdu. Bu sırada arkadan gelen sürücüsünün Yusuf Can C.’nin kullandığı 67 EF 543 plakalı otomobil önce Ferdi A’ın aracına daha sonrada kamyonun mal sahibi olan otomobilden inerek yardım için gelen Erdinç Ç.’a çarptı. 67 EF 543 plakalı otomobil daha sonra refüje çıkarak durabildi. Kazada otomobilin çarptığı yaya Erdinç Ç. ve TIR sürücüsü Ertekin B.  olay yerinde, yaşamını yitirdi. Kazada 67 EF 543 plakalı otomobilde bulunan Yusuf Can C. İle Emrullah A.  olay yerinden kaçarken, Sinem Nur A.(20) ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2021, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER