167 çocuk "adam" oldu!

167 çocuk "adam" oldu!

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl sünnet ettirilen 167 çocuk için Toplu Sünnet Şöleni etkinliği düzenlendi.
Kdz. Ereğli Belediyesi 24. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, İnönü Parkı’nda gerçekleştirildi.
Daha önce sünnet olacak çocukların kayıtlarının yapılması ve kayıt yaptıran 167 çocuğun ilçedeki özel hastanelerde sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından, bugün de Toplu Sünnet Şöleni etkinlikleri gerçekleştirildi.
Şölene AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, törende yaptığı konuşmada, "Kdz. Ereğli'de yaşayan çocuklarımız herşeyi görerek büyüsünler arzu ediyoruz. Bu yüzden geleceğimizin güzel olması için çocuklarımızın üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Başta çocuklarımız olmak üzere annelerini, babalarını ve tüm aile fertlerini tebrik ediyorum. Rabbim, vatana ve millete hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin" dedi.
Uysal, konuşmasının sonunda sünnet şölenine katkılarından dolayı Ereğli Devlet Hastanesi yönetimi ve hekimleri ile ilçedeki özel hastanelerin yöneticileri ile helimlerine teşekkür etti. Uysal, çocukları ücretsiz traş eden berberler adına Berberler Odası Başkanı Murat Cebesoy'a da teşekkür plaketi verdi.

"DÜŞMEYİN"
Şölende konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, çocuklara 'geçmiş olsun', ailelere de 'hayırlı olsun' diyerek, organizasyondan dolayı Kdz. Ereğli Belediyesini kutladı.
Milletvekili Uçar, sünnet olan çocuklar üzerinden isim vermeden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu. Uçar, "Sevgili çocuklar, gördüğüm kadarıyla sizlere bisiklet hediye edilecek. Aman dikkatli kullanın. Biliyorsunuz, 24 Haziran'da biri de bisiklete binmeye çalıştı ama düştü. Dikkatli olmak lazım" dedi.

Sünnet şöleni, çocuklara protokol mensupları tarafından Cesaret Sertifikalarının verilmesi ve bisiklet hediye edilmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER